Piparkūku cepumi ar siera kūkas pildījumu

Mīkstas, košļājamās piparkūkas ar siera kūkas pildījumu. Mazliet neparastāks, taču bezgala gards papildinājums tavai Ziemassvētku recepšu kolekcijai.

12 cepumi

PT1H

1,5 stundas

Atzīme (6 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Siera kūkas pildījums
130 g krēmsiera
30 g Dansukker pūdercukura
3 g vaniļas cukura ar dabīgo vaniļu

Piparkūku mīkla
600 g mīklas no receptes Ziemassvētku piparkūku cepumi

Instrukcijas

Sastāvdaļas siera kūkas pildījumam vieglām kustībām, ātri samaisa kopā.

Izmantojot divas karotes, mīklu sadala piciņās uz cepampapīra loksnes, mēģinot padarīt tās pēc iespējas apaļākas. Liek saldētavā uz apmēram 1 stundu.

Piparkūku mīklu pagatavo pēc receptes vai izmanto jau gatavu piparkūku mīklu.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175 °C augšējā un apakšējā siltuma režīmā. Piparkūku mīklu sadala 12 bumbiņās, pa 50 gramiem katru. Katrā bumbiņā iespiež atdzesēto siera kūkas piciņu un izrullē. Liek uz cepešpannas ar cepampapīru, atstājot atstarpes starp cepumiem.

Cep cepeškrāsns vidusdaļā apmēram 17-20 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.