Sastāvdaļas
Siera kūkas pildījums
130 g krēmsiera
30 g Dansukker pūdercukura
3 g vaniļas cukura ar dabīgo vaniļu
Piparkūku mīkla
600 g mīklas no receptes Ziemassvētku piparkūku cepumi
Instrukcijas
Sastāvdaļas siera kūkas pildījumam vieglām kustībām, ātri samaisa kopā.
Izmantojot divas karotes, mīklu sadala piciņās uz cepampapīra loksnes, mēģinot padarīt tās pēc iespējas apaļākas. Liek saldētavā uz apmēram 1 stundu.
Piparkūku mīklu pagatavo pēc receptes vai izmanto jau gatavu piparkūku mīklu.
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 175 °C augšējā un apakšējā siltuma režīmā. Piparkūku mīklu sadala 12 bumbiņās, pa 50 gramiem katru. Katrā bumbiņā iespiež atdzesēto siera kūkas piciņu un izrullē. Liek uz cepešpannas ar cepampapīru, atstājot atstarpes starp cepumiem.
Cep cepeškrāsns vidusdaļā apmēram 17-20 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju raža
Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.