Pildītie mandeļu masas groziņi

apm. 25 gab.

Atzīme (1 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g saldo mandeļu
250 g Dansukker pūdercukura
1 olas baltums

Pildījumam
100 g mīkstās riekstu masas (nougat)
un
100 g putukrējuma
50 g Dansukker dzidrā cukura sīrupa
450 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
200 g riekstu pēc izvēles

Instrukcijas

Mandeles apgrauzdē, noberž mizu un sasmalcina. Samaisa sasmalcinātās mandeles ar pūdercukuru un olas baltumu, līdz veidojas stingra mīkla. Saliek mīklu uz plāts mazās folijas formiņās.

Cep cepeškrāsns vidū 175°C aptuveni 12 minūtes. Tikmēr sagriež saldo riekstu masu tik gabaliņos, cik ir formiņu. Ieliek pa gabaliņam katrā formiņā, līdzko tās izņem no krāsns.

Samaisa putukrējumu ar sīrupu un cukuru un, ik pa laikam apmaisot, karsē, līdz maisījums sabiezē. Pievieno riekstus, samaisa. Sadala maisījumu pa formiņām.

Uzglabā vēsā vietā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.