Sastāvdaļas
250 g Dansukker pūdercukura
1 olas baltums
Pildījumam
100 g mīkstās riekstu masas (nougat)
un
100 g putukrējuma
50 g Dansukker dzidrā cukura sīrupa
450 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
200 g riekstu pēc izvēles
Instrukcijas
Mandeles apgrauzdē, noberž mizu un sasmalcina. Samaisa sasmalcinātās mandeles ar pūdercukuru un olas baltumu, līdz veidojas stingra mīkla. Saliek mīklu uz plāts mazās folijas formiņās.
Cep cepeškrāsns vidū 175°C aptuveni 12 minūtes. Tikmēr sagriež saldo riekstu masu tik gabaliņos, cik ir formiņu. Ieliek pa gabaliņam katrā formiņā, līdzko tās izņem no krāsns.
Samaisa putukrējumu ar sīrupu un cukuru un, ik pa laikam apmaisot, karsē, līdz maisījums sabiezē. Pievieno riekstus, samaisa. Sadala maisījumu pa formiņām.
Uzglabā vēsā vietā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.