Parfe pamata recepte

8 porcijas 30 minūtes + 4 stundas saldētavā
Parfe ir krēmīgs, saldējumam līdzīgs deserts, kurš tiek sasaldēts bez apmaisīšanas. Pievieno garšvielas un dekorē savu parfe pēc gaumes un garšas vajadzībām. Maigākam parfe derēs skābenas ogas.
Parfe pamata recepte
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 6 olas dzeltenumi
  • 60 g Dansukker pūdercukurs
  • 70 g Dansukker dzidrais sīrups
  • 600 ml saldā krējuma

Olu dzeltenumus, cukuru un sīrupu sakuļ mīkstās putās. Saldo krējumu saputo un iemaisa olu-cukura maisījumā. Masu lej dziļā kēksa formā, kas izklāta ar pārtikas plēvi. Novieto saldētavā uz vismaz 4-5 stundām. Izņem 20 minūtes pirms pasniegšanas. Dekorē ar svaigām ogām.

Šo recepti sastādīja

Dansukker