Sastāvdaļas
200 g tumšās šokolādes
100 ml saldā krējuma
45 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
30 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
25 g sviesta
Dekorēšanai
75 g tumšās šokolādes
Dansukker nerafinētais cukurniedru cukurs
Instrukcijas
Šokolādi sadrupina. Saldo krējumu un Muscovado cukuru uzvāra un noņem no plīts. Pievieno šokolādi un maisa, līdz tā izkususi. Pievieno sviestu un turpina maisīt, līdz masa kļūst viendabīga. Ledusskapī atdzesē vismaz 3 stundas.
Veido mazas bumbiņas, katru iemērc izkausētā šokolādē un apviļā brūnajā cukurniedru cukurā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.