Sastāvdaļas
125 g mandeļu
190 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
100 g mīksta sviesta
2 olas
225 g miltu
10 g cepamā pulvera
Dekorēšanai
Cukura pērlītes
Kanēļa cukurs
Instrukcijas
Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.
Mandeles sasmalcina. Sviestu un muscovado cukuru sakuļ mīkstās putās. Miltus un cepamo pulveri samaisa un iecilā sviesta putās. Iemaisa arī mandeles.
Mīklu sadala četrās daļās. Katru daļu izrullē garenā formā, mazliet saplacina un cep krāsns vidējā daļā apmēram15 minūtes.
Cepeškrāsni izslēdz. Ruļļus sagriež diagonālās šķēlītēs, izkārto atpakaļ uz plāts, sagāžot katru šķēlīti uz sāna. Plāti liek atpakaļ cepeškrāsnī un atstāj uz vairākām stundām, lai cepumi apkalst no visām pusēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.