Muscovado biscotti - Receptes

Muscovado biscotti

40 cepumi 45 minūtes + 24 stundas atdzesēšanai
Kraukšķīgi biscotti cepumiņi, kas garšo pēc īrisiem un mandelēm. Tie piepilda māju ar Ziemassvētku aromātu. Dekorē cepumus ar cukura pērlītēm vai kanēļa cukuru.
Muscovado biscotti
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 125 g mandeļu
  • 190 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
  • 100 g mīksta sviesta
  • 2 olas
  • 225 g miltu
  • 10 g cepamā pulvera

Dekorēšanai

  • Cukura pērlītes
  • Kanēļa cukurs

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Mandeles sasmalcina. Sviestu un muscovado cukuru sakuļ mīkstās putās. Miltus un cepamo pulveri samaisa un iecilā sviesta putās. Iemaisa arī mandeles.

Mīklu sadala četrās daļās. Katru daļu izrullē garenā formā, mazliet saplacina un cep krāsns vidējā daļā apmēram15 minūtes.

Cepeškrāsni izslēdz. Ruļļus sagriež diagonālās šķēlītēs, izkārto atpakaļ uz plāts, sagāžot katru šķēlīti uz sāna. Plāti liek atpakaļ cepeškrāsnī un atstāj uz vairākām stundām, lai cepumi apkalst no visām pusēm.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;