Mohito

Mohito ir svaigs un vienkārši pagatavojams dzēriens, kas garšo visiem. Tas var tikt pasniegts gan ar, gan arī bez ruma. Ieteikums: pievieno dzērienam citrusaugļu ledus kubiņus!

1 glāze

20 minūtes + 3 stundas saldētavā

Atzīme (55 gab)

Sastāvdaļas

200 ml svaigi spiestas laima sulas
5–10 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
Piparmētras lapas
3-4 ledus kubiņi vai laima sulas kubiņi – recepti skatīt te
Gāzēts ūdens
400 ml gaišā ruma pēc izvēles

Instrukcijas

Glāzē izspiež sulu no laima augļiem. Pievieno arī laima šķēlītes, nerafinēto cukurniedru cukuru un piparmētru un visu saberž ar piestiņu.

Sadrupina un pievieno ledus gabaliņus. Pārlej ar gāzēto ūdeni un gaišo rumu. Dekorē ar niedru cukuru un piparmētru lapiņām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Acu trifeles

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Marinēti ķirbji ar cidoniju sīrupu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Bumbieru kūka ar rozmarīnu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Klasiskais brūkleņu ievārījums

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.