Mohito

Mohito ir svaigs un vienkārši pagatavojams dzēriens, kas garšo visiem. Tas var tikt pasniegts gan ar, gan arī bez ruma. Ieteikums: pievieno dzērienam citrusaugļu ledus kubiņus!

1 glāze

PT25M

20 minūtes + 3 stundas saldētavā

Atzīme (131 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 ml svaigi spiestas laima sulas
5–10 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
Piparmētras lapas
3-4 ledus kubiņi vai laima sulas kubiņi – recepti skatīt te
Gāzēts ūdens
400 ml gaišā ruma pēc izvēles

Instrukcijas

Glāzē izspiež sulu no laima augļiem. Pievieno arī laima šķēlītes, nerafinēto cukurniedru cukuru un piparmētru un visu saberž ar piestiņu.

Sadrupina un pievieno ledus gabaliņus. Pārlej ar gāzēto ūdeni un gaišo rumu. Dekorē ar niedru cukuru un piparmētru lapiņām.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.