Ledus kubiņi ar dažādām garšām

Piepildi ledus trauciņus ar citrona gabaliņiem, ogām vai saldu kafiju. Sasaldē un pievieno garšīgos ledus kubiņus savam iemīļotajam dzērienam.

1 trauciņš ar ledus kubiņiem

PT10M

15 minūtes + 3 stundas saldētavā

Atzīme (61 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Ogu ledus kubiņi
200 g ogu (100 g biezeņa)
70 ml ūdens
40 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura

Citrona ledus kubiņi
2 citronu vai laima sula
100 ml ūdens
60 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura

Kafijas ledus kubiņi
300 ml stipras kafijas
25 g Dansukker Farīna cukura

Instrukcijas

Ogu biezeni, citrusa sulu vai kafiju uzvāra, pievienojot pārējās sastāvdaļas. Maisot izšķīdina cukuru. Atdzesē. Lej ledus trauciņos. Novieto saldētavā uz vismaz 3 stundām.

 

Video recepti skaties te: https://youtu.be/KqDtfUjxZ-c

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Ķiplokugurķīši

Konservēti vasaras dārzeņi

Uzglabā gabaliņu vasaras burkās. Ar konservētiem dārzeņiem varēsi paildzināt vasaras garšu. Perfekti grila vakaru galdam. Seko recepšu ieteikumiem, un drīz ledusskapis būs pilns ar mājās gatavotiem vasaras dārzeņiem.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Kazeņu koblers

Kazeņu burvība

Vasarā neaizmirsti arī par kazenēm! Kazenes lieliski noder konditorejas izstrādājumu, smūtiju, sīrupu un ievārījumu gatavošanā. Turklāt tās var izmantot arī garnējot vai dekorējot. Kazenes gatavojas vēlā vasarā vai agrā rudenī.