Mīkla vaniļas sirsniņām

Klasiski maigi un vienkārši cepumi ar labu sviesta garšu.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g kviešu miltu
150 g sviesta
1 vaniļas pāksts
60 g Dansukker pūdercukura

Instrukcijas

No pāksts izgrebj vaniļas sēklas un uz dēlīša tās sakapā ar nedaudz pūdercukura.

Tad bļodā sajauc miltus, vaniļas cukuru un pūdercukuru. Sviestu sagriež mazos kubiņos un sviestu sadrupina bļodā. Sastāvdaļas samīca viendabīgā mīklā.

Mīklu novieto uz stundu ledusskapī, lai sastingst.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 165 ˚C ventilatora režīmā.

Mīklu izrullē kvadrāta formā un ar piparkūku formiņām izgriež sirsniņas. Cepumus kārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, atstājot brīvu vietu starp cepumiem.

Cepumus cep krāsns vidusdaļā 8-12 minūtes, līdz tie kļūst gaiši zeltaini.

Pirms dekorēšanas atdzesē, tad uzglabā cieši noslēgtā traukā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.