Melnais dzēriens pieaugušajiem
Mellllnā, melllnā glāzē melllns, melllns dzēriens! Šis karstais vīna dzēriens būs piemērots tiem, kam Halovīna ālēšanās citādi nerada nekādu iepriecinājumu. Tomēr vienmēr atcerieties, ka alkohola lietošana var radīt neparedzamas sekas, tāpēc labāk iesakām izvēlēties šī dzēriena bezalkoholisko versiju.
Sastāvdaļas
0,7 l sarkanvīna
100 ml zilā liķiera “Curaçao”
2 ēdamkar. Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
1 tējkar. vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Instrukcijas
Katliņā samaisa visas sastāvdaļas, uzliek vāku un uzsilda līdz apm. 65 °C (ne vairāk!). Salej glāzēs un pasniedz nekavējoties.
Bezalkoholisko dzēriena versiju var pagatavot, izmantojot jebkuru augļu biezsulu, saldinātu vai nesaldinātu, samaisot ar melno pārtikas krāsu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
 
			Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
 
			Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
 
			Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
 
			Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
 
			Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
 
			Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
