Melnais dzēriens pieaugušajiem

Mellllnā, melllnā glāzē melllns, melllns dzēriens! Šis karstais vīna dzēriens būs piemērots tiem, kam Halovīna ālēšanās citādi nerada nekādu iepriecinājumu. Tomēr vienmēr atcerieties, ka alkohola lietošana var radīt neparedzamas sekas, tāpēc labāk iesakām izvēlēties šī dzēriena bezalkoholisko versiju.

6 porcijas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

0,7 l sarkanvīna
100 ml zilā liķiera “Curaçao”
2 ēdamkar. Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
1 tējkar. vaniļas cukura ar dabisko vaniļu

Instrukcijas

Katliņā samaisa visas sastāvdaļas, uzliek vāku un uzsilda līdz apm. 65 °C (ne vairāk!). Salej glāzēs un pasniedz nekavējoties.

Bezalkoholisko dzēriena versiju var pagatavot, izmantojot jebkuru augļu biezsulu, saldinātu vai nesaldinātu, samaisot ar melno pārtikas krāsu.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.