Sastāvdaļas
75 g sviesta istabas temperatūrā
225 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
245 g kokosriekstu skaidiņu
3 lielu olu dzeltenumi
1 laima miziņa, rīvēta
Dekorēšanai
100 g tumšās šokolādes
kokosriekstu pārslas
Instrukcijas
Sviestu un cukuru saputo. Pievieno kokosriekstus un olu dzeltenumus un kārtīgi izmaisa. Ierīvē laima miziņu.
Cepešpannu izklāj ar pergamenta papīru. Ar karotīti veido mazas kaudzītes ar spicām virsotnītēm. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 200 °C temperatūrā 8-12 minūtes.
Kad atdzisuši, cepumus dekorē ar izkausētu šokolādi un pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.