Mazās kokosriekstu kūciņas ar šokolādi

Apmēram 40 gab.
Mazās kokosriekstu kūciņas ar šokolādi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 75 g sviesta istabas temperatūrā
  • 225 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
  • 245 g kokosriekstu skaidiņu
  • 3 lielu olu dzeltenumi
  • 1 laima miziņa, rīvēta

Dekorēšanai

  • 100 g tumšās šokolādes
  • kokosriekstu pārslas

Sviestu un cukuru saputo. Pievieno kokosriekstus un olu dzeltenumus un kārtīgi izmaisa. Ierīvē laima miziņu.
Cepešpannu izklāj ar pergamenta papīru. Ar karotīti veido mazas kaudzītes ar spicām virsotnītēm. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 200 °C temperatūrā 8-12 minūtes.
Kad atdzisuši, cepumus dekorē ar izkausētu šokolādi un pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.

Šo recepti sastādīja

Dansukker