Sastāvdaļas
75 g sviesta istabas temperatūrā
225 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
245 g kokosriekstu skaidiņu
3 lielu olu dzeltenumi
1 laima miziņa, rīvēta
Dekorēšanai
100 g tumšās šokolādes
kokosriekstu pārslas
Instrukcijas
Sviestu un cukuru saputo. Pievieno kokosriekstus un olu dzeltenumus un kārtīgi izmaisa. Ierīvē laima miziņu.
Cepešpannu izklāj ar pergamenta papīru. Ar karotīti veido mazas kaudzītes ar spicām virsotnītēm. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 200 °C temperatūrā 8-12 minūtes.
Kad atdzisuši, cepumus dekorē ar izkausētu šokolādi un pārkaisa ar kokosriekstu skaidiņām.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.