Matcha Panna Cotta

4 porcijas 2 stundas
Matcha Panna Cotta
(0)

    Ogu kārtai

    • 100 g upeņu
    • 50 g Dansukker želejas cukura Multi
    • 2 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa

    Pirmajai kārtai

    • 300 ml saldā krējuma
    • 40 g Dansukker želejas cukura Multi
    • 1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
    • 50 g baltās šokolādes

    Otrajai kārtai

    • 300 ml saldā krējuma
    • 40 g Dansukker želejas cukura Multi
    • 1/2–1 tējkar. matča tējas pulvera
    • 50 g baltās šokolādes

    Ogu sagatavošana
    Ogas, cukuru un sīrupu mazā katliņā vāra vienu minūti. Ievārījumu salej pa glāzēm un atdzesē.

    Pirmās kārtas pagatavošana
    Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra. Iemaisa sadrupinātu šokolādi. Atdzesē. Uzmanīgi pārlej ievārījumam un novieto ledusskapī.

    Otrās kārtas pagatavošana
    Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra. Iemaisa sadrupinātu šokolādi un matčas pulveri. Atdzesē. Uzmanīgi pārlej ievārījumam un novieto ledusskapī.

    Pirms pasniegšanas dekorē ar balto šokolādi.