Matcha Panna Cotta

4 porcijas

PT1H

2 stundas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

Ogu kārtai
100 g upeņu
50 g Dansukker želejas cukura Multi
2 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa

Pirmajai kārtai
300 ml saldā krējuma
40 g  Dansukker želejas cukura Multi
1 ēdamkar. Dansukker Vaniļas cukura
50 g baltās šokolādes

Otrajai kārtai
300 ml  saldā krējuma
40 g Dansukker želejas cukura Multi
1/2–1 tējkar. matča tējas pulvera
50 g baltās šokolādes

Instrukcijas

Ogu sagatavošana
Ogas, cukuru un sīrupu mazā katliņā vāra vienu minūti. Ievārījumu salej pa glāzēm un atdzesē.

Pirmās kārtas pagatavošana
Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra. Iemaisa sadrupinātu šokolādi. Atdzesē. Uzmanīgi pārlej ievārījumam un novieto ledusskapī.

Otrās kārtas pagatavošana
Saldo krējumu, želejas cukuru un vaniļas cukuru uzvāra. Iemaisa sadrupinātu šokolādi un matčas pulveri. Atdzesē. Uzmanīgi pārlej ievārījumam un novieto ledusskapī.

Pirms pasniegšanas dekorē ar balto šokolādi.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.