Marinēti sparģeļi

4 porcijas
Marinēti sparģeļi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 400 g saldētu zaļo sparģeļu
  • 1 sagriezts sarkanais sīpols
  • 50 g smalcinātu pētersīļu

Marināde

  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • 2 ēdamkarotes baltā balzamiko etiķa
  • 1 sarīvēta, saspiesta vai smalki sakapāta ķiploka daiviņa
  • 1 tējkarote Dansukker brūnā cukura
  • 1 šķipsniņa sāls
  • 2-3 šķipsniņas rupji maltu melno piparu

Ieliec sparģeļus viegli sālītā vārošā ūdenī. Nolej ūdeni un uzliec sparģeļus uz paplātes. Pārkaisi sparģeļus ar sīpoliem un pētersīļiem.

Sajauc visas sastāvdaļas marinādei. Pārlej sparģeļus ar marinādi. Pasniedz ar gardu maizi un kūpinātu zivi vai šķiņķi.

Šo recepti sastādīja

Dansukker