Sastāvdaļas
Mīklai
300 ml kviešu miltu
100 g sviesta vai margarīna
50 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 ola
Glazūrai
100 g mandeļu
50 g sviesta vai margarīna
2 olas
100 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
Želejai
200 g mango biezeņa
200 ml Dansukker želejas cukura „Multi”
Instrukcijas
Samaisa kopā mīklas sastāvdaļas un liek mīklu uz 1 stundu ledusskapī.
Izrullē mīklu 25x25 cm lielā taisnstūrī. Liek to platā, šaurā cepešplātī. Mandeles sadrupina. Taukvielu izkausē. Olas un niedru cukuru uzkuļ gaisīgās putās un pievieno tām mandeles un taukvielu.
Apsmērē ar glazūru mīklas taisnstūri. Cep krāsns vidusdaļā 175°C apmēram 20 minūtes.
Katliņā samaisa želejas cukuru ar mango biezeni, uzvāra un pavāra 30 sekundes. Pārsmērē kūku ar želeju. Sagriež 25 taisnstūrīšos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.