Mīklai
300 ml kviešu miltu
100 g sviesta vai margarīna
50 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 ola
Glazūrai
100 g mandeļu
50 g sviesta vai margarīna
2 olas
100 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
Želejai
200 g mango biezeņa
200 ml Dansukker želejas cukura „Multi”
Samaisa kopā mīklas sastāvdaļas un liek mīklu uz vienu stundu ledusskapī.
Izrullē mīklu 25x25 cm lielā taisnstūrī. Liek to platā, šaurā cepešplātī. Mandeles sadrupina. Taukvielu izkausē. Olas un niedru cukuru uzkuļ gaisīgās putās un pievieno tām mandeles un taukvielu.
Apsmērē ar glazūru mīklas taisnstūri. Cep krāsns vidusdaļā 175 °C apmēram 20 minūtes.
Katliņā samaisa želejas cukuru ar mango biezeni, uzvāra un pavāra 30 sekundes. Pārsmērē kūku ar želeju. Sagriež 25 taisnstūrīšos.
Šo recepti sastādīja