200 g mandeļu
4 olas
200 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 ēd. kar. rīvētu citrona miziņu
1 tējk. sasmalcināta rozmarīna
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Formas ietaukošanai
margarīns vai sviests
Garnējumam
Dansukker pūdercukurs
strēmelēs sagriezta citrona miziņa
Mandeles apgrauzdē, noberž mizu un sasmalcina. Saputo olas ar cukuru vieglās putās. Pievieno pārējās sastāvdaļas. Ielej mīklu 20 x 30 cm lielā, ar taukvielām iesmērētā formā un cep cepeškrāsns vidusdaļā 175 °C aptuveni 40 minūtes. Ļauj atdzist.
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pūdercukuru un citrona miziņu.
Šo recepti sastādīja