Sastāvdaļas
100 g mandeļu
95 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
1 olas baltums
Instrukcijas
Mandeles pārlej ar ūdeni un atstāj uz piecām stundām izmirkt. Cepeškrāsni noregulē uz 200 °C. Mandeles nokāš un sasmalcina blenderī. Pievieno muscovado cukuru. Turpina blendēt, līdz masa viendabīga. Pievieno olu un izmaisa.
Cepamplātni izklāj ar cepampapīru. Mandeļu masu liek dekorēšanas tūtiņā un veido cepumiņus 2 cm diametrā, starp cepumiņiem atstājot nelielas atstarpes.
Cep krāsns vidējā daļā apmēram 4-6 minūtes. Pirms noņemšanas no cepampapīra lēnām atdzesē.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.