Maize ar Parmas sieru un oregano

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

50 g rauga
300 ml atdzesēta piena
100 ml kausēta vai šķidrā margarīna
800 ml kviešu miltu
1 tējk. sāls
3 ēd. kar. Dansukker niedru cukura "Demerara"
100 ml rīvēta Parmas siera
1 ēd. kar. raudenes (oregano)

Ieziešanai
Izkausēts vai šķidrais margarīns

Instrukcijas

Sadrupina raugu mīklas bļodā. Pievieno pienu, margarīnu, sāli un cukuru un maisa, līdz raugs ir izšķīdis.
Pieliek miltus, 2/3 siera un oregano un maisa, līdz mīkla kļūst elastīga. Pārklāj mīklai dvieli un ļauj uzcelties 20–30 minūtes.

Liek mīklu uz galda, kas ir pārkaisīts ar miltiem, un izveido no tās stieni, kuru sadala 20 daļās.

Izveido no mīklas gabaliem bumbiņas. 14 bumbiņas liek garenā ieziestā formā pa divām blakus. Ieziež bumbiņas ar margarīnu. Uzliek atlikušās bumbiņas tām virsū pa vidu un ieziež ar margarīnu. Pārkaisa pāri atlikušo Parmas sieru un ļauj uzcelties zem dvieļa 20–30 minūtes.

Cep krāsns apakšējā daļā 180°C apmēram 40 minūtes. Ļauj formā atdzist 5 minūtes, pēc tam apgāž uz restēm un ļauj zem dvieļa atdzist.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.