Mafini ar ogām - Receptes

Mafini ar ogām

Mafini ar ogām
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

225 g miltu
2 tējk. cepamā pulvera
50 g auzu pārslu
75 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
200 g grieķu jogura
4 ēd. kar. saulespuķu vai augu eļļas
150 g piena
1 ola
200 g piena šokolādes
Ogas - avenes, kazenes vai mellenes

 

Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri, pievieno auzu pārslas un cukuru. Sakuļ jogurtu ar olu un pienu, pievieno miltiem un izmaisa. Tad iemaisa šokolādes gabaliņus un ogas.

Ar krēmveida konsistences mīklu piepilda mafinu formiņas līdz aptuveni 2/3, jo cepot mafini uzpūtīsies. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 200°C aptuveni 20 minūtes.

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;