Sastāvdaļas
225 g miltu
2 tējk. cepamā pulvera
50 g auzu pārslu
75 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
200 g grieķu jogura
4 ēd. kar. saulespuķu vai augu eļļas
150 g piena
1 ola
200 g piena šokolādes
Ogas - avenes, kazenes vai mellenes
Instrukcijas
Bļodā iesijā miltus, cepamo pulveri, pievieno auzu pārslas un cukuru. Sakuļ jogurtu ar olu un pienu, pievieno miltiem un izmaisa. Tad iemaisa šokolādes gabaliņus un ogas.
Ar krēmveida konsistences mīklu piepilda mafinu formiņas līdz aptuveni 2/3, jo cepot mafini uzpūtīsies. Cep iepriekš sakarsētā krāsnī 200°C aptuveni 20 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.