Lieldienu olas ar kokosriekstu

16 gab.

PT1H

1,5 stundas

Atzīme (3 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

50 g sviesta
120-140 g kokosrieksta pārslu
90 g Dansukker pūdercukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
50 ml saldā krējuma

Dekorēšanai
200 g tumšās šokolādes
100 g baltās šokolādes
pārtikas krāsvielas
pārkaisīšanai dekori pēc izvēles

Garšai
1 laima miziņa
2-3 pilieni piparmētru esences

Instrukcijas

Sviestu izkausē un iemaisa pārējās sastāvdaļas. Ja vēlas, pievieno papildus garšvielas. Atdzesē 30 minūtes ledusskapī.

No masas veido olas formas un novieto saldētavā uz 20 minūtēm.

Izkausē tumšo šokolādi. Olas iemērc šokolādē un noliek uz 20 minūtēm vēsumā sastingt.

Šokolāde olas dekorē ar izkausētu balto šokolādi, kam pievienota pārtikas krāsviela vai citiem krāsainiem dekoriem.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.