Lieldienu olas ar kokosriekstu - Receptes

Lieldienu olas ar kokosriekstu

16 gab. 1,5 stundas
Mazas trifelītes šokolādes pārklājumā dažādos Lieldienu svētku galdu.
Lieldienu olas ar kokosriekstu
Vērtējums: (3gab.)

Sastāvdaļas

  • 50 g sviesta
  • 120-140 g kokosrieksta pārslu
  • 90 g Dansukker pūdercukura
  • 70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
  • 50 ml saldā krējuma

Dekorēšanai

  • 200 g tumšās šokolādes
  • 100 g baltās šokolādes
  • pārtikas krāsvielas
  • pārkaisīšanai dekori pēc izvēles

Garšai

  • 1 laima miziņa
  • 2-3 pilieni piparmētru esences

Sviestu izkausē un iemaisa pārējās sastāvdaļas. Ja vēlas, pievieno papildus garšvielas. Atdzesē 30 minūtes ledusskapī.

No masas veido olas formas un novieto saldētavā uz 20 minūtēm.

Izkausē tumšo šokolādi. Olas iemērc šokolādē un noliek uz 20 minūtēm vēsumā sastingt.

Šokolāde olas dekorē ar izkausētu balto šokolādi, kam pievienota pārtikas krāsviela vai citiem krāsainiem dekoriem.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;