Sastāvdaļas
50 g sviesta
120-140 g kokosrieksta pārslu
90 g Dansukker pūdercukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
50 ml saldā krējuma
Dekorēšanai
200 g tumšās šokolādes
100 g baltās šokolādes
pārtikas krāsvielas
pārkaisīšanai dekori pēc izvēles
Garšai
1 laima miziņa
2-3 pilieni piparmētru esences
Instrukcijas
Sviestu izkausē un iemaisa pārējās sastāvdaļas. Ja vēlas, pievieno papildus garšvielas. Atdzesē 30 minūtes ledusskapī.
No masas veido olas formas un novieto saldētavā uz 20 minūtēm.
Izkausē tumšo šokolādi. Olas iemērc šokolādē un noliek uz 20 minūtēm vēsumā sastingt.
Šokolāde olas dekorē ar izkausētu balto šokolādi, kam pievienota pārtikas krāsviela vai citiem krāsainiem dekoriem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.