Lieldienu olas ar kokosriekstu

16 gab.

PT1H

1,5 stundas

Atzīme (3 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

50 g sviesta
120-140 g kokosrieksta pārslu
90 g Dansukker pūdercukura
70 g Dansukker Dzidrā sīrupa
50 ml saldā krējuma

Dekorēšanai
200 g tumšās šokolādes
100 g baltās šokolādes
pārtikas krāsvielas
pārkaisīšanai dekori pēc izvēles

Garšai
1 laima miziņa
2-3 pilieni piparmētru esences

Instrukcijas

Sviestu izkausē un iemaisa pārējās sastāvdaļas. Ja vēlas, pievieno papildus garšvielas. Atdzesē 30 minūtes ledusskapī.

No masas veido olas formas un novieto saldētavā uz 20 minūtēm.

Izkausē tumšo šokolādi. Olas iemērc šokolādē un noliek uz 20 minūtēm vēsumā sastingt.

Šokolāde olas dekorē ar izkausētu balto šokolādi, kam pievienota pārtikas krāsviela vai citiem krāsainiem dekoriem.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Helovīna cepumi

Halloween

Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.