Lāča ķepiņas

24 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g sviesta vai margarīna
200 ml Dansukker gaišā Muscovado cukura
3 olas
200 ml miltu
50 g mandeļu miltu
2 ēd.kar. kakao pulvera
2 ēd.kar. Dansukker vaniļas cukura
1 t.kar. cepamā pulvera
Riekstu formiņu cepampanna
Sviests vai margarīns pannas ietaukošanai

Dekorēšanai
120 g tumšās šokolādes
50 g mandeļu skaidiņu vai ciedru riekstu

Instrukcijas

Sviestu vai margarīnu sajauc ar cukuru, līdz iegūta viendabīga masa. Pa vienai pievieno olas. Pievieno arī atlikušās sastāvdaļas un sastrādā mīklu. Cepumu formiņas ietauko un piepilda ar mīklu. Cep krāsns vidējā daļā 175 °C temperatūrā apmēram 18 minūtes. Gatavus cepumus izgāž uz dvielīša un ļauj, lai atdziest.

Šokolādi sadrupina, ieber polietilēna dekorēšanas tūtā, galu aizsien un mikroviļņu krāsnī vai karsta ūdens peldē izkausē. Tūtai nogriež galiņu un dekorē cepumus. Gar maliņu pielipina mandeļu skaidiņas vai ciedru riekstiņus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.