Kraukšķmaizīte ar sēklām

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

50 g rauga
500 ml silta ūdens
2 ēdamkarotes Dansukker Farīna cukura
1 1/2 tējkarotes sāls
400 g kviešu miltu
800 g rupju rudzu miltu
75 g linsēklu
75 g sezama sēkliņu
75 g saulespuķu sēklu
75 g prosas pārslu

Instrukcijas

Traukā ar siltu ūdeni iejauc raugu. Pievieno brūno cukuru, kviešu un rudzu miltus. Kārtīgi izmīci mīklu. Ļauj uzrūgt 1 stundu. Uzliec mīklu uz miltiem nokaisītas virsmas un kārtīgi izmīci. Sadali trīs daļās. Katru daļu apber ar rudzu miltiem, lai nesacietē. Kad mīkla ir apmēram 2 mm bieza, apsmērē ar ūdeni un uzkaisi sēkliņas. Iespaidi sēkliņas mīklā. Sagriez gabaliņos. Cep krāsns vidū 200 °C temperatūrā apmēram 15 minūtes. Ļauj atdzist uz restītēm. Uzglabā sausā vietā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Piektdienas atpūtas vakars

Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.