Sastāvdaļas
1,5 l verdoša ūdens
3 ēd. kar. tējas
1 pudele sarkanvīna
1 citrona sula un miziņa
2 kanēļa standziņas
250 g Dansukker brūno cukura graudu
250 g konjaka
Instrukcijas
Ieber tēju tējkannā un uzlej verdošu ūdeni. Ļauj ievilkties 5 minūtes. Uzkarsē sarkanvīnu ar kanēļa standziņām, citrona sulu un miziņu. Sajauc sastāvdaļas. Apkaisa ar kanēli un tējas lapiņām. Metāla sietiņā virs tējkannas ieliek cukura gabaliņus un pārlej ar konjaku, pēc tam aizdedzina. Kad cukurs ir izkusis, krambambulis ir gatavs pasniegšanai.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Piparkūkas
Vai ir kas vēl labāks par svaigi ceptu piparkūku smaržu? Jā, labāka ir vienīgi to garša. Piparkūkas var būt cietas un mīkstas, ar vai bez glazūras, kā mazas formiņas vai kā veselas mājiņas. Izlemiet paši, kādas vēlaties pagatavot.
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.