Kokosriekstu un karameļu popkorns

20 minūtes
Kokosriekstu un karameļu popkorns
(0)

  • 2 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas
  • Popkorna graudi (tik daudz, lai pārklātu katla dibenu)
  • 140 g Dansukker Zeltainā sīrupa
  • 130 g Dansukker smalkā cukura
  • 1/2 tējkar. sodas

1 ēdamkaroti kokosriekstu eļļas uzsilda vidēja izmēra pannā. Ieber popkorna graudus tā, lai tie vienā kārtā nosegtu katla dibenu.  Uzliek vāku un karsē, ik pa laikam sakratot. Popkorns ir gatavs, kad tas beidzis sprakšķēt. Sīrupu un atlikušo eļļu mazākā katliņā vāra 3-4 minūtes vai līdz masa sāk biezēt. Katliņu noņem no plīts, pievieno sodu un ātri iemaisa popkornā. Gatavu izgāž uz cepampapīra loksnes un atdzesē.

Padoms
Cieši noslēgtā traukā popkornu var uzglabāt trīs dienas.