Kokosriekstu cepumiņi

Apmēram 30 gabaliņi 40 minūtes
Kokosriekstu cepumiņi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 90 g kviešu miltu
  • 65 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
  • 50 g kokosriekstu skaidiņu
  • 100 g sviesta istabas temperatūrā
  • 0,5 tējkar. briežraga sāls
  • Iespēja: 50 g šokolādes čipsu

Glazūrai

  • 150 g Dansukker pūdercukura

Garšas alternatīvas glazūrai

  • 1,5 ēdamkar. laima sulas + 1 laima miziņa
  • 1,5 ēdamkar. svaigas aveņu sulas
  • 1,5 ēdamkar. svaigas apelsīnu sulas + 0,5 apelsīna miziņa

Cepeškrāsni noregulē uz 200 °C.

Visas cepumu sastāvdaļas samaisa un ar rokām sastrādā mīklā. Mīklu sadala divās daļās, un katru izrullē garā rullī. Ruļļus novieto uz cepampapīru izklātas plāts un uzmanīgi saplacina līdz 4-5 cm platumam. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 10 minūtes.

Pagatavo glazūru. Pūdercukuru ar izvēlēto garšu samaisa vijīgā pastas konsistencē.

Cepumu loksnes atdzesē, pārklāj ar glazūru un ar asu nazi sagriež gabaliņos. Pēc katra grieziena nazi noslauka.

Šo recepti sastādīja

Dansukker