Kokosriekstu cepumiņi

Apmēram 30 gabaliņi

PT40M

40 minūtes

Atzīme (2 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

90 g kviešu miltu
65 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
50 g kokosriekstu skaidiņu
100 g sviesta istabas temperatūrā
0,5 tējkar. briežraga sāls
Iespēja: 50 g šokolādes čipsu

Glazūrai
150 g Dansukker pūdercukura

Garšas alternatīvas glazūrai
1,5 ēdamkar. laima sulas + 1 laima miziņa
1,5 ēdamkar. svaigas aveņu sulas
1,5 ēdamkar. svaigas apelsīnu sulas + 0,5 apelsīna miziņa

Instrukcijas

Cepeškrāsni noregulē uz 200 °C.

Visas cepumu sastāvdaļas samaisa un ar rokām sastrādā mīklā. Mīklu sadala divās daļās, un katru izrullē garā rullī. Ruļļus novieto uz cepampapīru izklātas plāts un uzmanīgi saplacina līdz 4-5 cm platumam. Cep krāsns vidējā daļā apmēram 10 minūtes.

Pagatavo glazūru. Pūdercukuru ar izvēlēto garšu samaisa vijīgā pastas konsistencē.

Cepumu loksnes atdzesē, pārklāj ar glazūru un ar asu nazi sagriež gabaliņos. Pēc katra grieziena nazi noslauka.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.