Sastāvdaļas
700 ml piena
250 ml saldā krējuma
3 kanēļa standziņas
2 ēdamk. Dansukker Vaniļas cukura
135 g Dansukker cukurbiešu cukura
5 olu dzeltenumi
100 – 200 ml ruma (ne obligāti)
Instrukcijas
Pienu, saldo krējumu un kanēļa standziņas uzvāra līdz vārīšanās temperatūrai. Saputo olu dzeltenumus kopā vaniļas cukuru un cukurbiešu cukuru, līdz masa sāk sabiezēt, tad, nepārtraukti maisot, pievieno karsto piena un saldā krējuma maisījumu. Turpina maisīt līdz viss labi sajaucies. Pievieno rumu un liek ledusskapī uz nakti. (var uzglabāt ledusskapī līdz 3 dienām). Pirms pasniegšanas olu baltumus saputo stingrās putās un iecilā olu punšā. Pasniedz aukstu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.