Sastāvdaļas
250 g ķiršu bez kauliņiem
25 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 g malta kanēļa
Virskārtai
100 g sviesta vai margarīna
90 g kviešu miltu
50 g kokosriekstu pulvera
75 g Dansukker niedru cukura „Demerara”
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
Sviests vai margarīns veidnes ietaukošanai
Instrukcijas
Enerģiski samaisa kopā mīklas sastāvdaļas. Ietauko veidni. Liek tajā ķiršus un pārkaisa tos ar cukuru un kanēli. Mīklu pārliek pāri ķiršiem. Cep krāsns apakšējā daļā 200˚C apmēram 20 minūtes. Pasniedz ar viegli uzputotu saldo krējumu vai vaniļas saldējumu.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.