Kazeņu egnogs (olu kokteilis)

4 porcijas 30 minūtes
Kazeņu egnogs (olu kokteilis)
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Kazeņu kompotam

    • 100 g kazeņu
    • 1 ēdamkar. ūdens
    • 50 g Dansukker želejas cukura ‘Multi”

    Egnoga krēmam

    • 2 olu dzeltenumi
    • 30 g Dansukker pūdercukura
    • 125 g mascarpone siera
    • 1,5 cl limoncello liķiera
    • 75 g saldā krējuma

    Dekorēšanai

    • kazenes

    Ogas kopā ar cukuru un ūdeni uzkarsē līdz vārīšanas temperatūrai, salej četrās glāzēs un atdzesē.

    Olas dzeltenumus, cukuru un mascarpone sieru sakuļ. Pievieno limoncello liķieri un sakuļ krēmveida masā.

    Saldo krējumu saputo un iecilā olu masā. Krēmu kārto glāzēs virs kazeņu kompota.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker