Karstvīna sours
Klasiskajam ruma, citrona un olas baltuma kokteilim piešaujam mēriņu karstvīna. Dzidrais sīrups kopā ar olas baltumu rada zīdainu un maigu konsistenci. Atceries, ka svaigas olas pirms čaumalas pāršķelšanas rūpīgi jānomazgā ar karstu ūdeni, bet alkohola lietošanā vienmēr saglabā mērenību!
Sastāvdaļas
40 ml karstvīna
20 ml gaišā ruma (ja vēlas)
30 ml svaigi spiesta citrona sula
20 ml Dansukker dzidrā sīrupa
1 olas baltums
Ledus
Instrukcijas
Kokteiļu šeikerī iemēra karstvīnu, citrona sulu, sīrupu, olas baltumu un rumu, un visu kārtīgi sakrata. Piepilda atlikušo šeikera daļu ar ledu un sakrata vēlreiz.
Dzērienu izkāš glāzē un dekorē ar kaltētu citrusaugļa šķēlīti vai anīsa zvaigznīti.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā. Bumbieru tarte ar kazas sieru vai ābolu pildījums virtuļiem ir tikai pāris no plašās recepšu kolekcijas, ko piedāvājam jūsu uzmanībai.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.