Karstvīna sours
Klasiskajam ruma, citrona un olas baltuma kokteilim piešaujam mēriņu karstvīna. Dzidrais sīrups kopā ar olas baltumu rada zīdainu un maigu konsistenci. Atceries, ka svaigas olas pirms čaumalas pāršķelšanas rūpīgi jānomazgā ar karstu ūdeni, bet alkohola lietošanā vienmēr saglabā mērenību!
Sastāvdaļas
40 ml karstvīna
20 ml gaišā ruma (ja vēlas)
30 ml svaigi spiesta citrona sula
20 ml Dansukker dzidrā sīrupa
1 olas baltums
Ledus
Instrukcijas
Kokteiļu šeikerī iemēra karstvīnu, citrona sulu, sīrupu, olas baltumu un rumu, un visu kārtīgi sakrata. Piepilda atlikušo šeikera daļu ar ledu un sakrata vēlreiz.
Dzērienu izkāš glāzē un dekorē ar kaltētu citrusaugļa šķēlīti vai anīsa zvaigznīti.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.