Kanēļa pirkstiņi ar tumšo šokolādi - Receptes

Kanēļa pirkstiņi ar tumšo šokolādi

Kanēļa pirkstiņi ar tumšo šokolādi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

4 olu baltumi
250 g Dansukker pūdercukura
185 g mandeļu miltu
40 g Dansukker baltā cukura
2 tējk. malta kanēļa
1 šķipsna sāls
Tumšā šokolāde dekorēšanai

Mandeļu miltus izsijā un samaisa kopā ar pūdercukuru un kanēli. Olu baltumus saputo, pievieno cukuru un šķipsniņu sāls. Izsijātos miltus pievieno olu putām. Masu pilda dekorēšanas tūtā un uz cepampapīra izspiež „pirkstiņus”. Pirms cepšanas ļauj pastāvēt 5 minūtes istabas temperatūrā. Cep 180°C apmēram 5-6 minūtes.

Receptes autori - Maija un Jānis Kairi
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;