Sastāvdaļas
4 olu baltumi
250 g Dansukker pūdercukura
185 g mandeļu miltu
40 g Dansukker baltā cukura
2 tējk. malta kanēļa
1 šķipsna sāls
Tumšā šokolāde dekorēšanai
Instrukcijas
Mandeļu miltus izsijā un samaisa kopā ar pūdercukuru un kanēli. Olu baltumus saputo, pievieno cukuru un šķipsniņu sāls. Izsijātos miltus pievieno olu putām. Masu pilda dekorēšanas tūtā un uz cepampapīra izspiež „pirkstiņus”. Pirms cepšanas ļauj pastāvēt 5 minūtes istabas temperatūrā. Cep 180°C apmēram 5-6 minūtes.
Receptes autori - Maija un Jānis Kairi
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.