Ingvera nūjiņas

35 gab.

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

200 g sviesta vai margarīna
100 ml Dansukker gaišā Muscovado cukura
450 ml miltu
100 ml smalki sagriezta marinēta ingvera
100 ml smalki kapātu mandeļu
100 ml smalki kapātas tumšās šokolādes

Dekorēšanai
Dansukker brūnais niedru cukurs

Instrukcijas

Sviestu vai margarīnu Saputo kopā ar cukuru. Pievieno pārējās sastāvdaļas un sastrādā mīklā. Uz miltiem pārkaisītas darba virsmas mīklu rullē, izveidojot 60 x 10 cm rulli. To mazliet saplacina un sagriež 2 cm biezās strēmelēs. Cepumus pārkaisa ar brūno cukuru un liek uz cepampannas, kas pārklāta ar cepampapīru. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 175 °C temperatūrā apmēram 20 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Semifredo ar aveņu un pistāciju pildījumu

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Rabarberu sīrups

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.