Sastāvdaļas
200 g sviesta vai margarīna
100 ml Dansukker gaišā Muscovado cukura
450 ml miltu
100 ml smalki sagriezta marinēta ingvera
100 ml smalki kapātu mandeļu
100 ml smalki kapātas tumšās šokolādes
Dekorēšanai
Dansukker brūnais niedru cukurs
Instrukcijas
Sviestu vai margarīnu Saputo kopā ar cukuru. Pievieno pārējās sastāvdaļas un sastrādā mīklā. Uz miltiem pārkaisītas darba virsmas mīklu rullē, izveidojot 60 x 10 cm rulli. To mazliet saplacina un sagriež 2 cm biezās strēmelēs. Cepumus pārkaisa ar brūno cukuru un liek uz cepampannas, kas pārklāta ar cepampapīru. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 175 °C temperatūrā apmēram 20 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.