Sastāvdaļas
200 g sviesta vai margarīna
100 ml Dansukker gaišā Muscovado cukura
450 ml miltu
100 ml smalki sagriezta marinēta ingvera
100 ml smalki kapātu mandeļu
100 ml smalki kapātas tumšās šokolādes
Dekorēšanai
Dansukker brūnais niedru cukurs
Instrukcijas
Sviestu vai margarīnu Saputo kopā ar cukuru. Pievieno pārējās sastāvdaļas un sastrādā mīklā. Uz miltiem pārkaisītas darba virsmas mīklu rullē, izveidojot 60 x 10 cm rulli. To mazliet saplacina un sagriež 2 cm biezās strēmelēs. Cepumus pārkaisa ar brūno cukuru un liek uz cepampannas, kas pārklāta ar cepampapīru. Cep cepeškrāsns vidējā daļā 175 °C temperatūrā apmēram 20 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Ziemassvētku saldumi
Ziemassvētku saldumiem ir jābūt visu saldummīļu galdā. Liec svētku galdā mājās gatavotas krējuma un īrisa konfektes, pralinē un trifeles.
Ziemassvētku kūkas
Ziemassvētku gardumu gatavošana vienmēr ir ļoti īpašs process. Tā ir īsta miera osta, kur tradīcijas, šķiet, vienmēr ir cieņā. Tomēr iespējams, ka pārmaiņas pēc jūs vēlētos pamēģināt kaut ko pilnīgi jaunu un atšķirīgu. Varbūt tieši šogad jūs atklāsiet kādu jaunu, sev tīkamu gardumu.
Ziemassvētku cepumi
Ziemassvētkos galdā likt varam ne tikai piparkūkas! Klasiskie cepumi ar Ziemassvētku pieskaņu lieliski iederēsies, baudot kafijas pauzi Ziemassvētkos.
Ziemassvētku dzērieni
Kad aiz loga pūš saltie ziemas, nekas nav patīkamāk, kā ierausties dīvānā ar karstas kafijas vai tējas tasi rokās. Izbaudiet to, piekožot klāt sieru un kraukšķīgu maizi vai arī grauzdētus riekstus.
Saldās Ziemassvētku dāvanas
Visjaukākās dāvanas ir tās, kuras ir pašu rokām gatavotas un prieka pilnas. Un kas gan var būt vēl jaukāks par gardiem saldumiem, Ziemassvētku smalkmaizītēm un vienreizējām marmelādēm?
Ziemassvētku sirsniņas
Atrodiet receptes un iedvesmu unikālām Ziemassvētku sirsniņām visiem, kas jums rūp.