Ingvera dzēriens

"Ginger beer" ir atspirdzinošs ingvera dzēriens, kuru var lietot gan pirms, gan pēc pusdienām. Dekorē savu "Ginger beer" ar piparmētru vai šķēlīti ingvera, lai radītu svinīgāku noskaņu.

5 glāzes

PT1H

1,5 stundas

Atzīme (75 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 ml svaiga ingvera
190 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
3 citronu miza
200 ml citrona sulas
1 l minerālūdens
Pasniegšanai

Piparmētras
Svaiga ingvera šķēlītes
Ledus

Instrukcijas

Ingveru nomazgā un sagriež šķēlītēs nenomizotu. Miezerī ar piestiņu izspiež ingvera sulu. Pievieno cukuru. Ar mizojamo nazīti nomizo citrona dzelteno miziņu un pievieno to ingvera sulai. Izspiež arī citrona sulu un pievieno. Pielej minerālūdeni un ledusskapī atdzesē 1 stundu. Izkāš caur sietiņu. Glāzēs kārto ledu, pārlej ingvera dzērienu, dekorē ar piparmētrām un ingvera šķēlītēm.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai

Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Upeņu plātsmaize ar vaniļu

Gardumi ar vasaras ogām

Cep konditorejas izstrādājumus ar vasaras ogām un cienā ar mājās gatavotiem gardumiem. Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Sīrupi vasarā

Sīrupi vasarā

Gatavo sīrupus vasarā un uzglabā savas iemīļotākās ogas un augļus pudelēs. Pagatavot sīrupu ir vieglāk nekā tu domā. Skaties zemāk mūsu lieliskās receptes iedvesmai. Sīrupu vari pasniegt uzreiz vai arī noglabāt gaidāmajam tumšajam gadalaikam. Uzglabā vēsā vietā vai sasaldē.

Melleņu ievārījums

Mellenes – labākās meža ogas

Mellenes tomēr ir labākās meža ogas. Melleņu sezona sākas jūlijā un var ilgt līdz rudens sākumam. Izmanto meža melleņu iespējas un cep pīrāgus, gatavo ievārījumus un sīrupus.

Laima tarte ar aveņu Marmora pildījumu

Burvīgās avenes

Mūsu burvīgās avenes ar savu patīkamo garšu lieliski iederas konditorejas izstrādājumos un desertos, un, tāpat kā zemenes, tās var ēst svaigas. Avenes atradīsi gan augļu dārzā, gan mežā. Izmanto avenes gan mājās gatavotos pīrāgos, gan aveņu krēmos.

Plūškoka sangrija

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.