Ingvera cepumiņi

Apmēram 20 gabaliņi

PT55M

50 minūtes

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

200 g sviesta istabas temperatūrā
90 g Dansukker Cukurniedru cukura
1 ēdamkar. Dansukker Dzidrā sīrupa
30 g mandeļu
30 g lazdu riekstu
75 g šokolādes
300 g kviešu miltu
1 tējkar. sodas
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
1,5 tējkar. malta ingvera

Instrukcijas

Sviestu, cukuru un sīrupu kārtīgi sakuļ.

Mandeles, riekstus un šokolādi sadrupina un iemaisa sviesta masā.

Miltus, sodu, vaniļas cukuru un ingvera pulveri samaisa un iecilā sviesta maisījumā. Visu sastrādā viendabīgā mīklā.

Mīklu sarullē 4-5 centimetru biezā rullī, pārklāj ar pārtikas plēvi un novieto uz nakti vēsumā.

Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.

Mīklas rulli sagriež 1 c biezās šķēlēs un izkārto tās uz cepampapīra.

Cep apmēram 10–12 minūtes.

Padoms!
Kārtojiet cepumu sastāvdaļas skaistā burciņā un pasniedziet Ziemassvētkos kā dāvanu!

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Brūkleņu dzēriens

Meža veltes brūklenes

Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs

Čatnijs - pikanta piedeva

Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Plūmju galete ar mandeļu pārslām

Plūmju raža

Plūmes ir vienas no ierastākajām ogām augļu dārzos, un tās var izmantot arī desertu un marmelāžu gatavošanā. Kāpēc gan nepagatavot gardu plūmju marmelādi vai čatniju, ko pasniegt kopā ar sieru? Pamēģini arī mūsu neatkārtojamo plūmju pīrāgu!

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.