Sastāvdaļas
200 g sviesta istabas temperatūrā
90 g Dansukker Cukurniedru cukura
1 ēdamkar. Dansukker Dzidrā sīrupa
30 g mandeļu
30 g lazdu riekstu
75 g šokolādes
300 g kviešu miltu
1 tējkar. sodas
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
1,5 tējkar. malta ingvera
Instrukcijas
Sviestu, cukuru un sīrupu kārtīgi sakuļ.
Mandeles, riekstus un šokolādi sadrupina un iemaisa sviesta masā.
Miltus, sodu, vaniļas cukuru un ingvera pulveri samaisa un iecilā sviesta maisījumā. Visu sastrādā viendabīgā mīklā.
Mīklu sarullē 4-5 centimetru biezā rullī, pārklāj ar pārtikas plēvi un novieto uz nakti vēsumā.
Cepeškrāsni noregulē uz 175 °C.
Mīklas rulli sagriež 1 c biezās šķēlēs un izkārto tās uz cepampapīra.
Cep apmēram 10–12 minūtes.
Padoms!
Kārtojiet cepumu sastāvdaļas skaistā burciņā un pasniedziet Ziemassvētkos kā dāvanu!
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.