Ievārījums ar rumu

Aptuveni 1 1/2 l

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

150 g zemeņu
150 g aveņu
150 g ērkšķogu
150 g jāņogu
150 g upeņu
700 g Dansukker Ievārījuma cukura
100 ml ruma

Instrukcijas

Ogas noskalo un pārlasa. Zemenes un ērkšķogas pārgriež uz pusēm. Liek visas ogas katliņā, pieber Ievārījuma cukuru. Atstāj uz nakti, lai izdalās sula. Tad uzvāra un uz nelielas uguns vāra 10 minūtes. Noņem no uguns, pielej rumu. Nosmeļ putas. Ielej karstās sterilizētās burkās. Noslēdz. Uzglabā vēsā vietā.

Ievārījumā var izmantot jebkuras citas ogas vai smalkos gabaliņos sagrieztus augļus.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Mandeļu kūka ar rabarberiem

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Saldējums uz kociņa

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Vasaras kūka

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem

Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Plūškoka kolins un Rabarberu sours

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.