Sastāvdaļas
400 g ogu
Ogu drumstalas
100 g auksta sviesta
85 g Dansukker Dzidrā sīrupa
40 g Dansukker Zeltainā sīrupa
80 g auzu pārslu
160 g kviešu miltu
1 šķipsniņa sāls
Vaniļas krēms bez karsēšanas
2 olu dzeltenumi
40 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
20 g Dansukker Dzidrā sīrupa
5 g vaniļas cukura
200 ml saldā krējuma
Instrukcijas
Visas drumstalu sastāvdaļas sastrādā drupanā masa. Ogas ber folijas “trauciņos” un pārkaisa ar drumstalām. No augšpuses trauciņus piever, bet pilnībā nenosedz.
Cep uz grila augstā temperatūrā, nosegtus ar vāku, apmēram 10-15 minūtes.
Pagatavo vaniļas krēmu. Olu dzeltenumus ar cukuru, sīrupu un vaniļas cukuru sakuļ mīkstās putās. Putukrējumu saputo un iecilā olu masā.
Kūciņas pirms pasniegšanas papildina ar vaniļas krēmu.
Šīs drumstalkūciņas var cept arī cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā, ventilatora režīmā 15-17 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.