Sastāvdaļas
400 g ogu
Ogu drumstalas
100 g auksta sviesta
85 g Dansukker Dzidrā sīrupa
40 g Dansukker Zeltainā sīrupa
80 g auzu pārslu
160 g kviešu miltu
1 šķipsniņa sāls
Vaniļas krēms bez karsēšanas
2 olu dzeltenumi
40 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
20 g Dansukker Dzidrā sīrupa
5 g vaniļas cukura
200 ml saldā krējuma
Instrukcijas
Visas drumstalu sastāvdaļas sastrādā drupanā masa. Ogas ber folijas “trauciņos” un pārkaisa ar drumstalām. No augšpuses trauciņus piever, bet pilnībā nenosedz.
Cep uz grila augstā temperatūrā, nosegtus ar vāku, apmēram 10-15 minūtes.
Pagatavo vaniļas krēmu. Olu dzeltenumus ar cukuru, sīrupu un vaniļas cukuru sakuļ mīkstās putās. Putukrējumu saputo un iecilā olu masā.
Kūciņas pirms pasniegšanas papildina ar vaniļas krēmu.
Šīs drumstalkūciņas var cept arī cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā, ventilatora režīmā 15-17 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē
Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Kūkas vasaras svinībām un svētkiem
Pienācis laiks izlaidumam, mācību gada beigām, Jāņiem vai citiem vasaras svētkiem? Šeit atradīsi iedvesmojošas kūku receptes pavasara un vasaras ballītei!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.