Grauzdētas mandeles ar lakricu un sāli

Grauzdētas mandeles ar lakricu un sāli
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 200 g saldu mandeļu
  • 60 g Dansukker pūdercukura
  • 70 g Dansukker tumšā Muscovado cukura
  • 1 ēdamkar. ūdens
  • Sāls pārslas

Mandeles, pūdercukuru, Muscovado cukuru un ūdeni katliņā uzkarsē, nepārtraukti maisot. Liesmu samazina un pievieno sāli. Temperatūru noregulē tā, lai cukurs nepiedegtu. Turpina maisīt, līdz cukurs pilnībā izkusis. Mandeles izber uz paplātes, kas pārklāta ar cepamo papīru. Pārkaisa vēl mazliet sāls pārslu. Atdala mandeles vienu no otras ar dakšiņas palīdzību un atdzesē.

Šo recepti sastādīja

Dansukker