Granola

Apmēram 1 litrs. 40 minūtes
Dažādo savas brokastis ar granolu musli vietā. Pagatavo granolu no mandelēm, lazdu riekstiem, ķirbju un saulespuķu sēklām un rudzu pārslām, kas būs brīnišķīgs dienas sākums!
Granola
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 30 g mandeļu
  • 30 g lazdu riekstu
  • 75 g saulespuķu sēklu
  • 175 g auzu pārslu
  • 120 g rudzu pārslu
  • 80 g ķirbju sēklu
  • 60 g linsēklu
  • 40 g Dansukker nerafinētā cukurniedru cukura
  • 70 g Dansukker Zeltainā sīrupa
  • 100 ml rapšu eļļas
  • 150 ml ūdens
  • 40 g kokosriekstu skaidiņu

Cepeškrāsni noregulē uz 180°C.

Mandeles, riekstus un saulespuķu sēkliņas viegli sasmalcina blenderī (pāris sekundes). Visas sausās sastāvdaļas, izņemot kokosriekstu pārslas, ber cepešpannā uz cepampapīra. Pārlej ar sīrupa, ūdens un eļļas maisījumu un kārtīgi izmaisa.

Cep krāsns vidusdaļā apmēram 20 minūtes, pa laikam apmaisot (vismaz 3 reizes cepšanas laikā).

Izņem granolu no cepeškrāsns un atdzesē. Pievieno kokosriekstu skaidiņas un samaisa. Uzlgabā cieši noslēgtā stikla traukā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker