Dzelteno tomātu marmelāde

0,5 l 40 minūtes
Dzelteno tomātu marmelāde ir saldi skāba, lieliska piedeva siera ēdieniem skaisti dzeltenā krāsā. Ievārījuma cukurs nepadara ievārījumu saldu, bet ļauj saglabāt oriģinālu aromātu, garšu un krāsu.
Dzelteno tomātu marmelāde
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 400 g dzeltenu tomātu
  • 75 ml ūdens
  • 50 ml laima sulas
  • 190 g Dansukker ievārījuma cukura
  • 4 g svaiga bazilika

Tomātus noskalo, sasmalcina un liek katliņā. Pievieno ūdeni un citrona sulu un vāra apmēram 5 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un vāra vēl 5 minūtes. Ja nepieciešams, nosmeļ putas. Noslēgumā pievieno baziliku. Ievārījumu pilda tīrās, izkarsētās burciņās, cieši aizvāko un uzglabā vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker