Sastāvdaļas
70 g Dansukker niedru cukura "Demerara"
45 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
120 g kviešu miltu
80 g auzu pārslu
100 g sasmalcinātu lazdu riekstu
500 g nomizotu bumbieru, bez serdēm
Sviests vai margarīns trauka ieziešanai
Instrukcijas
Katliņā izkausē sviestu vai margarīnu. Noņem no plīts un iemaisa pārējās sastāvdaļas, līdz maisījums līdzinās maizes drupatām. Iesmērē pīrāgu formu ar sviestu vai margarīnu. Bumbierus sagriež šķēlītēs, ievieto formas apakšā un pārlej tos ar maisījumu. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C apmēram 20 minūtes. Pasniedz remdenu ar putukrējumu.
Bumbierus var aizstāt ar āboliem vai citiem augļiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu
Vasarā pagatavo savu saldējumu! Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes.

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Gardumi ar vasaras ogām
Pīrāgs vai kūka ar svaigām, skābenām ogām ir lielisks gardums pēcpusdienas kafijas pauzē. Izmanto vasaras ogas un svini brīvdienas.

Ievārījumi un sīrupi
Savu ievārījumu un sīrupu pagatavošana ir vienkārša. Cukurs izceļ ogu un augļu garšu un ļauj uzglabāt ievārījumu droši un ilgi.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā.

Vasaras brokastis
Šeit esam apkopojuši mūsu labāko un relaksējošāko vasaras brokastu receptes. Ar ko vēlies sākt dienu?