Drupaču kūka ar bumbieriem - Receptes

Drupaču kūka ar bumbieriem

Apm. 8 porcijas
Drupaču kūka ar bumbieriem
Vērtējums: (3gab.)

Sastāvdaļas

150 g sviesta vai margarīna
70 g Dansukker niedru cukura "Demerara"
45 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
120 g kviešu miltu
80 g auzu pārslu
100 g sasmalcinātu lazdu riekstu

500 g nomizotu bumbieru, bez serdēm

Sviests vai margarīns trauka ieziešanai

Katliņā izkausē sviestu vai margarīnu. Noņem no plīts un iemaisa pārējās sastāvdaļas, līdz maisījums līdzinās maizes drupatām. Iesmērē pīrāgu formu ar sviestu vai margarīnu. Bumbierus sagriež šķēlītēs, ievieto formas apakšā un pārlej tos ar maisījumu. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C apmēram 20 minūtes. Pasniedz remdenu ar putukrējumu.

Bumbierus var aizstāt ar āboliem vai citiem augļiem.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;