Sastāvdaļas
40 g auzu pārslu
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu (pēc izvēles)
45 g Dansukker Farīna cukura
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
125 g sviesta vai margarīna
50 g vājpiena biezpiena
Pildījumam
500 g svaigu ogu vai sagrieztu augļu
200-300 ml dabiskā jogurta
5 g laima miziņu
40 g Dansukker pūdercukura
Dekorēšanai
Dansukker niedru cukurs “Demerara”
Instrukcijas
Sausās sastāvdaļas ievieto traukā. Izkausē sviestu vai margarīnu, ļauj atdzist, tad samaisa ar biezpienu. Ielej ietaukotā pīrāgu formā vai sešās mazākās formiņās un cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C apmēram 10 minūtes. Ļauj atdzist. Virspusē sakārto augļus vai ogas. Sajauc kopā jogurtu, laima miziņas un pūdercukuru un pārkaisa augļiem. Viegli pārkaisa ar cukuru.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Halloween
Ļaujiet bērniem tērpties maskās, uzvelciet maskas arī paši un pārsteidziet visus ar gardiem saldumiem.

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Meža veltes brūklenes
Brūklenes ir perfektas ogas, jo tās saglabā savas vērtīgās īpašības visas ziemas garumā. Uzglabā tās ūdenī, svaigi samaltas ar cukuru vai ievārījumā. Izmanto ikreiz kā piedevu cepumiem, kūkai, desertam vai mērcei. Receptes - zemāk.

Čatnijs - pikanta piedeva
Čatnija izcelsme ir indiešu kulinārijā, un tas visbiežāk sastāv no konservētiem augļiem, cukura un garšvielām. Čatnijs ir laba piedeva vairākumam ēdienu, un tas pastiprina ēdiena garšu. Esam apkopojuši mūsu labākās čatnija receptes, kuras varēsi izmantot, gatavojot ēdienus.

Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.