Drupaču kūka - Receptes

Drupaču kūka

Apm. 6 porc.
Drupaču kūka
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

150 g miltu
40 g auzu pārslu
50 g sasmalcinātu lazdu riekstu (pēc izvēles)
45 g Dansukker Farīna cukura
10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
125 g sviesta vai margarīna
50 g vājpiena biezpiena

Pildījumam
500 g svaigu ogu vai sagrieztu augļu
200-300 ml dabiskā jogurta
5 g laima miziņu
40 g Dansukker pūdercukura

Dekorēšanai
Dansukker niedru cukurs “Demerara”

Sausās sastāvdaļas ievieto traukā. Izkausē sviestu vai margarīnu, ļauj atdzist, tad samaisa ar biezpienu. Ielej ietaukotā pīrāgu formā vai sešās mazākās formiņās un cep cepeškrāsns vidusdaļā 200°C apmēram 10 minūtes. Ļauj atdzist. Virspusē sakārto augļus vai ogas. Sajauc kopā jogurtu, laima miziņas un pūdercukuru un pārkaisa augļiem. Viegli pārkaisa ar cukuru.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;