Sastāvdaļas
400 g sarkano greipfrūtu
400 g apelsīnu
200 g karambolu
100 g kumkvatu
200 ml ūdens
2 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1 tējk. malta kardamona
1 kg Dansukker Ievārījuma cukura
Instrukcijas
Augļus rūpīgi nomazgā. Greipfrūtus un apelsīnus nomizo, noteikti nogriežot visu mizas balto daļu. Tad sadala daiviņās un sagriež tās mazākos gabalos. Karambolus nomizo, pārgriež uz pusēm, atbrīvo no sēklām, sagriež mazākos gabalos. Kumkvatus sagriež plānās šķēlītēs. Liek visu katliņā ar ūdeni, pārliek vāku un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes. Pievieno vaniļas cukuru, kardamonu un ievārījuma cukuru, maisot vāra 3 minūtes. Nosmeļ putas. Iepilda marmelādi siltās, tīrās burkās. Noslēdz tās. Uzglabā vēsā vietā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Cepam ar citroniem un apelsīniem
Apelsīni un citroni saistās ar ziemu un ļoti labi noder konditorejas izstrādājumu gatavošanā.

Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Lieliski sasilda aukstajā laikā
Mūsu kaprīzajā, ziemeļnieciskajā klimata joslā karstie dzērieni ir cieņā visos gadalaikos. Taču visaugstāk tos novērtē rudenī, kad kļūst vēsāks, un ziemā, kad vajag kaut ko siltu, lai sasildītos pēc slēpošanas izpriecām.

Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?