Sastāvdaļas
400 g marcipāna ar augstu mandeļu sastāvu
100 g Dansukker pūdercukura
12 g olas baltumi
Glazūra
240 g Dansukker pūdercukurs
2 olas baltumi
Instrukcijas
Mandeļu pastu saberž un samaisa ar pūdercukuru.
Pievieno olas baltumu un izmaisa vijīga pastas konsistencē. Novieto ledusskapī līdz nākamai dienai.
Cepeškrāsni noregulē uz 200 °C.
Olbaltuma-mandeļu pastu sadala piecās vai vairāk daļās, vienu par otru mazākās. No katras daļas izveido bumbiņu un no tās – aplīti. Ja vēlaties piramīdu zvaigznes formā, tad no bumbiņām veidojiet trīsstūra formas, kuras izkārtosiet vienu virs otras.
Sagatavotās cepumu formas novieto uz cepampapīru izklātas plāts un cep krāsns vidējā daļā 12-14 minūtes. Ļauj pilnībā atdzist.
Pūdercukuru sakuļ ar olu baltumiem (ar elektrisko putotāju, apmēram 10 minūtes). Ar dekorēšanas tūtiņas palīdzību izrotā cepumus, nožāvē un kārto vainaga vai zvaigznes formā.
Padoms! Neizmantojiet cepeškrāsns ventilatoru!!!
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Rabarberu laiks
Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Brīnišķīgais zemeņu laiks
Vasara — brīnišķīgais zemeņu laiks! Pienācis laiks izmantot visas zemeņu sniegtās iespējas. Zemenes vari ēst arī tāpat, bet vari arī ļauties iedvesmai no mūsu receptēm, kurās zemenes ir sastāvdaļa. Ja nepagūsi izbaudīt brīnišķīgo zemeņu laiku, tās var ērti sasaldēt ziemai.

Vasaras deserti
Karstā laikā ir īpaši patīkami, ja vari cienāt ar saldskābu un atsvaidzinošu vasaras desertu, ko pasniedz grila vakara vai vasaras ballītes noslēgumā. Šeit atradīsi brīnišķīgus vasaras desertus, kas noderēs gan tiem, kas vēlas vienkāršākas alternatīvas, gan tiem, kas vēlas izmēģināt ko nedaudz sarežģītāku.

Receptes garšīgu ievārījumu un marmelādes pagatavošanai
Izmanto vasaras augļus un ogas, un ieskaties mūsu lietderīgajās ievārījuma un marmelādes receptēs. Ideāli noder uz brokastu maizēm, samaisojot ar jogurtu, vai arī kopā ar pankūkām. Ar Ievārījuma cukuru ir pavisam vienkārši pagatavot un baudīt mājās gatavotus ievārījumus un marmelādes.

Pagatavo saldējumu
Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus
Pagatavo mājās Zemeņu limonādi, ko paņemt līdzi uz pludmali, vai arī Aveņu Jamtini ar citronu, kas ir bezalkoholiska alternatīva vasaras ballītēm. Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.