Citronu krēms

40 minūtes
Svaigs un pikants. Gards kā kūkas pildījums vai, pārsmērējot grauzdiņiem un maizītēm.
Citronu krēms
Vērtējums: ( 0 gab.)

Sastāvdaļas

  • 200 ml svaigi spiestas citronu sulas
  • 3 olas
  • 500 ml Dansukker Ievārījuma cukura
  • 200 g sviesta

Izspiež sulu no citroniem. Katliņā ar biezu dibenu liek olas, ievārījuma cukuru un citronu sulu. Liek katliņu uz uguns un, nepārtraukti maisot, vāra, līdz maisījums sāk sabiezēt. Turpinot maisīt, pievieno sviestu pa nelieliem gabaliņiem. Noņem katliņu no uguns. Krēmu izkāš un lej karstās, sterilizētās burkās. Uzglabā ledusskapī.

Šo recepti sastādīja

Dansukker