Sastāvdaļas
Čili trifeles ir Ziemassvētku pārsteigums "ar pipariņu". Recepte ir ļoti vienkārši pagatavojama, bet sniegs tik daudz prieka tās baudītajiem!
100 ml saldā krējuma
2 ēdamkarotes sviesta
75 g Dansukker niedru cukura "Demerara"
175 g tumšās šokolādes (kakao sastāvs – 70%)
1/2 ēdamakrotes sarkano čili piparu
Svaigi vai kaltēri sarkanie čili pipari dekorēšanai
Instrukcijas
Sadrupina vai sasmalcina šokolādi gabaliņos. Sajauc bļodā margarīnu, saldo krējumu, cukuru un čili piparus. Pievieno masai šokolādes gabaliņus un maisa, līdz masa kļūst viendabīga.
Ļauj masai pastāvēt, tad lej to konditorejas tūtā un izspiež noteiktas formiņas vai mazus konusiņus. Dekorē ar šķipsniņu čili piparu. Čili trifeles glabā vēsā vietā.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.