Chorizo un tomātu ievārījums

0,5 litrs ievārījuma 30 minūtes
Chorizo un tomātu ievārījums
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 80 g chorizo (var izmantot arī veģetāro)
  • 1 mazs sarkanais sīpols
  • 1/4 sakapāts čili
  • Augu eļļa
  • 250 g ķiršu tomātiņi
  • 1/2 citrona sulas
  • 30 g tomātu biezeņa
  • 20 g Dansukker Tumšā sīrupa
  • 50 ml ūdens
  • 250 g Dansukker Ievārījuma cukura

Chorizo sakapā sīkos gabaliņos un apcep zeltainu. Sarkano sīpolu nomizo un sasmalcina. Čili attīra no sēklām un arī sasmalcina. Abus liek atsevišķā, uzkarsētā pannā un apcep eļļā. Ķiršu tomātiņus sasmalcina un pievieno dārzeņiem. Pievieno arī citrona sulu, tomātu biezeni, sīrupu un ūdeni. Cep apmēram 3 minūtes. Pievieno Ievārījuma cukuru, apcepto chorizo un, ik pa laikam apmaisot, turpina cept 5 minūtes. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker