Četru augļu marmelāde

35 minūtes
Četru augļu marmelāde
Vērtējums: (0 gab.)

Sastāvdaļas

  • 1 sarkanais greipfrūts
  • 2 apelsīni
  • 2 citroni
  • 2 laimi
  • 500 ml ūdens
  • 1 kg Dansukker Ievārījuma cukura

Augļus rūpīgi nomazgā. Plānā kārtiņā nogriež mizu ārējo daļu, sagriež to strēmelītēs. Atbrīvo augļus no mizu baltās daļas un sagriež augļus smalkos gabaliņos. Mizu strēmelītes un sagrieztos augļus liek katliņā kopā ar ūdeni, pārliek vāku un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes. Pievieno Ievārījuma cukuru un maisot vāra 3 minūtes. Nosmeļ putas. Iepilda marmelādi siltās, tīrās burkās. Noslēdz tās. Uzglabā vēsā vietā. 

Šo recepti sastādīja

Dansukker