Sastāvdaļas
Stikla burka, dekoratīva aukliņa, instrukcija lietotājam
Burciņas saturs
150 g miltu
75 g auzu pārslu
2 1/2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
2 1/2 tējkar. cepamā pulvera
225 g Dansukker gaišā Muscovado cukura
Garšai
30 g žāvētu melleņu vai brūkleņu
45 g baltas šokolādes podziņas
45 g tumšās šokolādes podziņas
30 g rozīnes
1 tējkar. kanēļa cukura
Instrukcijas
Visas sastāvdaļas kārto burciņā kārtām. Pamatā liek maisījumu no miltiem, cepamā pulvera un vaniļas cukura. Pārklāj ar cukura kārtu un auzu pārslām. Virspusē – ogas un šokolāde.
Instrukcija lietotājam
Uzkarsē krāsni līdz 200°C.
Sakuļ 225 g sviesta un 1 lielu olu. Pievieno burciņas saturu un sastrādā mīklā. No mīklas veido bumbiņas un kārto tās uz cepamā papīra, viegli piespiežot.
Cep krāsns vidējā daļā 10-15 minūtes, līdz cepumi iegūst zeltainu krāsu. Atdzesē uz pannas. Labu veiksmi!
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.