Cepumu kalendārs

Apmēram 50 gab.

PT1H

2 stundas

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

300 g kviešu miltu
85 g Dansukker baltā cukurbiešu cukura
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
200 g auksta sviesta
1 olas dzeltenums

Instrukcijas

Miltus, cukuru, vaniļas cukuru un sviestu sastrādā ar virtuves kombainu vai uz paliktņa. Pievieno olas dzeltenumu. Uzmanīgi! Mīklu nevajag pārmīcīt par daudz – tikai tik, cik nepieciešams, lai turētos kopā. Liek ledusskapī uz 1 stundu. Cepeškrāsni noregulē uz 200°C.

Mīklu izrullē apmēram 2 mm biezā kārtā. Izgriež apaļus cepumiņus. Pagatavo balto glazūru un ūdens peldē izkausē tumšo šokolādi. Kad cepumi izcepušies un atdzisuši, uz aplīšiem ar balto glazūru raksta skaitļus no 1 līdz 24 vai arī vispirms vienmērīgi noglazē un tad ar raksta ciparus ar tumšo šokolādi.

Glazūrai
1 olas baltums
2 ml etiķa
240 g Dansukker baltā pūdercukura

Glazūras sastāvdaļas ar elektrisko putotāju sakuļ vienā masā.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.