Sastāvdaļas
250 g nūdeļu
Daudz ūdens, kam vārīšanās laikā pievienotas 2 ēd. kar. eļļas un 1 tējk. sāls uz litru
4 ēd. kar. eļļas cepšanai
2 tējk. saspiesta ķiploka
1 ēd. kar. svaiga sasmalcināta ingvera
2 tējk. karija pulvera
1 puravs ripiņās
1 liels sarīvēts burkāns
200 g lobītu garneļu
200 ml uz pusēm sagrieztu zirņu pākšu
2-3 ēd. kar. sojas mērces
2-3 tējk. Dansukker niedru cukura „Demerara”
200 ml pupiņu asnu
Instrukcijas
Vispirms izvāra nūdeles viegli sālītā ūdenī, kam pievienota eļļa. Sasilda eļļu vokpannā vai līdzīgā pannā. Augstā temperatūrā, nepārtraukti maisot, 1 minūti cep saspiesto ķiploku un ingveru kopā ar karija pulveri. Pievieno puravu. Pievieno vārītas nūdeles un sarīvētu burkānu, kā arī sojas mērci un cukuru. Cep 2-3 minūtes, nepārtraukti maisot. Vajadzības gadījumā pielej ūdeni, lai nūdeles nepiedegtu. Pievieno pannā garneles un zirņu pākstis un cep vēl 2 minūtes. Tieši pirms pasniegšanas pievieno pupu asnus.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Valsts svētkiem un svinībām
Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.
Āboli un bumbieri cepeškrāsnī
No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.
Rudens bagātība ķirbis
Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.
Iecienītie āboli
Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.