Brūnie cukurkukulīši cepešpannā

4 gab.

Atzīme (0 gab)

Novērtējiet recepti

Sastāvdaļas

50 g rauga saldai mīklai
1200 ml remdena ūdens
300 ml Dansukker Farīna cukura
1 ēd. kar. sāls
150 ml griķu pārslu
900 ml rudzu miltu un kviešu miltu maisījuma
Apmēram 1600 ml kviešu miltu

Instrukcijas

Raugu iedrupina lielā bļodā. Pievieno ūdeni un maisa, līdz raugs ir izšķīdis. Pievieno Farīna cukuru, sāli un griķu pārslas. Pakāpeniski iestrādā miltu maisījumu, pēc tam kviešu miltus, līdz mīkla vairs nelīp pie bļodas malām. Pārklāj ar dvielīti un atstāj uzbriest uz 20 minūtēm. Tad liek mīklu uz virsmas, kas apkaisīta ar miltiem un mīca, līdz mīkla ir pilnīgi viendabīga. Sadala mīklu četrās vienādās daļās un izveido garenus kukulīšus. Liek tos uz lielas cepešpannas, kas noklāta ar pergamentu. Pergamenta strēmeles saliek arī starp kukulīšiem, lai pasargātu tos no salipšanas kopā. Atstāj uzbriest uz 20-30 minūtēm. Cep krāsns apakšējā daļā 200°C apmēram 40 minūtes.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Burkānkūkas suflē

Valsts svētkiem un svinībām

Latvijas valstij nozīmīgās dienās vēlamies godāt savu zemi, tradīcijas un karoga krāsas. Šeit atradīsiet gan klasiskus latviešu ēdienus, gan mūsdienīgas interpretācijas, ceļot godā latviskās garšas un tradīcijas.

Pavlova ar mascarpone krēmu

Āboli un bumbieri cepeškrāsnī

No dārza atnesti svaigi un norasojuši vai veikala plauktā izvēlēti skaisti un ekskluzīvi – āboli un bumbieri lieliski noder dažādu kūku un desertu gatavošanā.

Karstā šokolāde

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Šokolādes makarūni

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.

Ķirbju tarte ar kumelīšu meringu

Rudens bagātība ķirbis

Ceļam ķirbi goda vietā! Tā košais mīkstums ir brīnišķīga daudzu ēdienu sastāvdaļa. Tas lieliski iederas kā pamatsastāvdaļa zupā, gan kā biezinātājs pankūkās vai kēksā. Izmanto katru iespēju ķirbi iekļaut savā ēdienkartē. Receptes iedvesmai - zemāk.

Ābolu biezenis

Iecienītie āboli

Vieni no vasaras pēdējiem augļiem ir āboli – gardi, sulīgi un veselīgi. Tos var pagatavot dažādos veidos. Mēs piedāvājam receptes, kā var pagatavot gardus konditorejas izstrādājumus no svaigiem āboliem, kā arī sulas un ābolu marmelādes receptes ilgākai ābolu uzglabāšanai.